Vytváranie skupín
-
Chcem vytvorit skupinu s názvom
Žaloby voči štátu, prečiny proti slobode a ľudskosti.
-
Pozdravujeme Tibor – vdaka za spravu, mame v plane otvorit taku skupinu, takze ak mate zaujem ju administrovat = byt organizatorom s radostou ju pripravime!
-
Dobry den Juraj,
Ano, ponukam sa byt adminom.
Pozvem za clenov aj JUDr. Krajnikovu, JUDr. Weisa, JUDr. Harabina a JUDr. Drgonca. Niektori nas len oboznamuju a vacsina su aktini pravnici hlavne vo veci dnesnych celosvetovych zlocinov proti ludskoti. Samozrejme ze ja mam svoje podania a su napisane velmi dobre a aktivne som v kontakte s pravnikmi, ale nechcem aby sa tato skupina tocila okolo mna. Z verejnych zdrojov je mozne otvorit kvalitne podania a na tom treba dnes pracovat a dokonca sa to bude tykat velmi vysokych trestov dokonca dolezitych ludi v riadeni statu!
-
Pozdravujeme Tibor – skupina je pripravena, pozvanka pre vas odoslana, ked ju potvrdite, pridame vas ako co-organizatora/ co-admina a budeme ju spravovat spolocne. Vy sa budete podielat na obsahu, prijimani novych clenov a my budeme dohliadat na vizual a na to, aby splnala podmienky, ktore sme od nej ocakavali. Tato skupina bude totiz sucastou hlavnej skupiny Monitoring Pandémie, pod ktorú budú patriť aj ďalšie skupiny ako napr. Nežiadúce účinky po vakcínach a pod. Skupina preto bude mat aj Znovu Spolu vizual, ktory budeme dodrziavat. Cize skupina tu: https://www.znovuspolu.com/groups/zaloby-voci-statu-preciny-proti-slobode-a-ludskosti/members/all-members/ . Organizatori zaroven dohliadaju na dodrziavanie pravidiel komunity pri clenoch skupiny ako aj pri skupine samotnej – tu su: https://www.znovuspolu.com/pravidla-komunity/. Video ako spravovat skupiny je tu: https://www.znovuspolu.com/infokanal/znovu-spolu/znovu-spolu-ako-spravovat-skupiny-z-mobilu-aj-z-pc-video/. Na zaver uz len, ze s organizatormi sme v spojeni, takze potvrdime aj ziadost o spojenie/ priatelstvo a tiez vam preposielame pozvanku do skupiny Organizatori/ Administratori, kde ako uz z nazvu vyplyva spajame organizatorov vsetkych skupin. Pekny zvysok soboty :-).
-
Ďakujem Juraj skutočne za všetkých. S informáciami ktoré ste mi poslal sa oboznamujem. Pošlem pozvánky na daných právnikov ako som sľúbil. Veľmi sa teším. 🤝
-
Dobry den, som nova clenka tejto skupiny (ale dlhorocna bojovnicka proti porusovaniu práv, .), tak si citam doterajsie prispevky.
Poslali ste pozvánky menovaným právnikom? Oboznámite nás s “výsledkami”?
Bolo by velkym prinosom, keby sa tu davali ich trest. oznamenia a ine právne “staznosti”, ktore by sme ako obcania mohli vyuzit pri formulacii nasich TO a p. dokumentov, a tak sa spolocne v co navacsej miere ÚČINNE bránili proti svojvôli …!
Vopred ďakujem. -
Pozvanku som poslal doktorovi Harabinovi, Petrovi Weisovi, Adriane Krajnokovej, Marici Pirosikovej, docentovi Drgoncovi, ale nedostal som odpoved. Este skusim oslovit JUDr. Gretu Noe.
Kedze som v osobnom kontakte s Adrianou Krajnikovou tak sme sa o tejto aktivite rozpravali, vie o tom, ale pracuje na urcitych pravnych veciach o ktorych nesmiem hovorit a potom sa dostane aj k nasej aktivite a dokonca pride aj do Slobodneho Vysielaca, len teraz sa jej nedalo.
-
-
-
-
-
ahojte … dáme aj skupinu “🇸🇰 šport” na zviditeľnenie úspechov našich športovcov?
-
Debata o všetkom čo spája jazdu na dvoch niekde aj troch kolesách 😉🏍️🛵
-
-
Pekný deň
Chcel by som založiť skupinu.
Motorkári a Skútristi.
Skupina pre milovníkov dvoch až troch kolies.
chcem aby bola verejná.
Ďakujem.
-
Ahojte, ďakujem za tento skvelý portál 🙂 a prosím o založenie skupiny: Psychosomatika a aromaterapia.
Týmto oblastiam sa intenzívne venujem a chcem vytvoriť priestor pre tých, ktorí hľadajú a potrebujú pomoc v akejkoľvek oblasti svojho života, pretože psychosomatika poskytuje celostný pohľad na život.
Prosím o vytvorenie viditeľnej, ale uzatvorenej skupiny.
Ďakujem prenáramne. ❤
-
Pozdravujeme Blanka
skupinu mate vytvorenu, ziadost do nej odoslanu. Po potvrdeni ziadosti vam pridelime pravomoci Organizatora/ Admina a nasledne si ju mozete spravovat :-). Dakujeme za zaujem, pozdravujeme a cakame na feedback ohladom potvrdenia vstupu do skupiny. Pekny den
-
Ďakujem veľmi veľmi pekne, skupinu som potvrdila a teším sa na jej “zariaďovanie” príspevkami. 🙂
-
Rado sa stalo, dakujeme aj my. Pridali sme vas ako Organizatora skupiny a odteraz je skupina vasa :-). Zaroven preposielame pozvanku do skupiny Organizatori/ Administratori, kde sa zdruzuju admini jednotlivych skupin. A tiez preposielame linku na pravidla komunity – vid: https://www.znovuspolu.com/pravidla-komunity/ na ktore v ramci svojej skupiny dohliada jej organizator. Ak ich niekto neplni – upozorni ho na to. Ak by sa to viackrat opakovalo, tak s takym clenom sa rozlucime. Na zaver uz len video o tom Ako spravovat skupiny – https://www.znovuspolu.com/infokanal/znovu-spolu/znovu-spolu-ako-spravovat-skupiny-z-mobilu-aj-z-pc-video/. Prijemne pozeranie a vdaka za aktivitu 🙂
-
Super, ešte raz veľmi pekne ďakujem a verím, že sem pritiahnem veľa skvelých ľudí. ❤🙂
-
-
-
-
-
Dobrý deň/ Ahoj,
chcem vás požiadať o vytvorenie skupiny Slovensko – Svetová krajina. Jedná sa o náš primárny projekt vývoja idey, étosu a koncepcie Slovenska (kedže Slovensko žiadnu ideu nemá a je vnímané v zahraničí ako “NO NAME” územie a prinajlepšom si nás večne pletú s inou krajinou). A štát vzniká a padá na ideách, na ktorých bolo založené. Chcel by som aj nasmerovať sledovateľov na našom FB k portálu ZNOVU SPOLU.
https://www.facebook.com/mrslovakcom1
S pozdravom,
Martin Krekáň
-
Ahoj Martin,
hned ako dokoncime veci suvisiace so SUMMIT-om, pripravime. Vdaka za trpezlivost!
😉
-
Ahoj Martin, skupina je vytvorena, pozvanka do nej odoslana. Staci potvrdit a priradime Ti pravomoci Organizatora/ Admina. Dakujeme a pozdravujeme 🙂
-
-
-
Dobrý de, ak je to možné, rád by som vytvoril skupinu Občianskej iniciatívy Slovensko bez GMO.
Jednou vetou: <em style=”font-family: inherit; font-size: inherit;”>Chceme zdravé potraviny pre zdravý národ, zdravú budúcnosť a Slovensko bez GMO.
<em style=”font-family: inherit; font-size: inherit;”>
<em style=”font-family: inherit; font-size: inherit;”>web: https://slovenskobezgmo.org/
-
To by bolo super keby sme nam objasnil aka je legislativa a aka je realita.
Som ZA vytvorenie skupiny!
-
Vďaka za podporu, budeme radi za možnosť vytvoriť skupinu.
Medzitým, kým vytvoríme skupinu o GMO, môžete podporiť túto petíciu, ktorá čoskoro končí.
https://slovenskobezgmo.org/peticia-za-regulaciu-novych-gmo/
EK a GMO priemysel už pripravuje pre nás nové GMO, ktoré nebudú mať hodnotené rizika a ani nebudú označené.
-
-
-
Vďaka za podporu, budeme radi za možnosť vytvoriť skupinu.
Medzitým, kým vytvoríme skupinu o GMO, môžete podporiť túto petíciu, ktorá čoskoro končí.
https://slovenskobezgmo.org/peticia-za-regulaciu-novych-gmo/
EK a GMO priemysel už pripravuje pre nás nové GMO, ktoré nebudú mať hodnotené rizika a ani nebudú označené.
-
Pozdravujeme Peter, Vasa skupina je vytvorena. Pozvanku do nej ste dostali. Staci potvrdit a priradime Vam status Organizatora/ Admina. Dakujeme a pekny den zelame 🙂
-
-
Ahojte. Chcela by som založiť skupinu EduFórum Romanum. Fungujeme ako skupina ľudí, ktorým záleží na budúcnosti vzdelávania. Organizujeme verejné podujatia k téme vzdelávania ako takého. Vzdelávania nie len detí a mládeže, ale aj dospelých a starých ľudí. Sme zástancami nového vzdelávacieho systému Eduvolúcia- slobodný vzdelávací trh, ktorého tvorca je súčasťou našej skupiny. Je to iniciatíva rodičov, priaznivcov nového vzdelávania a pedagógov.
S pozdravom Lucia
-
Ahoj Lucia
dakujeme za spravu, potesila nas :-). Ideme na to, skupinu vytvorime ako privatnu, nasledne si ju mozes zmenit na verejnu, alebo skrytu, je to na Tebe, na vas. Pri jej vytvoreni pouzijem fotky, ktore som nasiel na FB, po prevzati skupiny si ju mozes, mozete zmenit dla svojho uvazenia. Po vytvoreni skupiny poslem pozvanku do nej pre Teba a po jej potvrdeni Ti priradime pravomoci organizatora/ admina. Zatial tolko, dakujeme a pozdravujeme. Ladislav
-
Ahoj Lucia, skupina vytvorena, pozvanka odoslana, po jej potvrdeni Ti nastavime pravomoci admina/ organizatora a mozete ju zacat vyuzivat :-). Zaroven som poslal pozvanku do skupiny Administratori/ Organizatori, kde zhromazdujeme vsetky adminov vsetkych skupin. Pekny den a pozdravujeme. Ladislav
-
Ďakujem pekne. Mám nejaké potiaže s prihlasovaním sa na túto stránku, takže sa ospravedlňujem za neskoré reakcie. Budem to musieť s niekým prebrať, prečo sa to deje. Nie som zdatná v týchto informačno-technologických veciach. Pozdravujem vás.
-
-
-
-
-
Ahoj Ladislav, áno. Pri oboch skupinách. Nefunguje mi to odkedy som chcel v poste nahrať viacero fotiek. Skúšal som sa prihlásiť aj cez iný prehliadač a problém stále pretrváva.
-
Pozrieme sa na to. Takze ked chces pridat viacero fotiek, tak to nefunguje – chapeme spravne?
-
Áno odkedy som chcel pridať viacero fotiek, tak mi to už nefunguje. Skúsil som iný prehliadač, režim incognito a aj iné zariadenie. Pýtal som sa technika a napísal mi toto: Skuste este ine zariadenie, mozno su napr. presiahnute limity na max. velkost, atp. na to by vam mali najlepsie vediet odpovedat ich technici. Skúsil som už všetko niekoľko dní po sebe a stále mi to nejde. Asi je problém v tom limite veľkostí obrázkov.
-
Limit obrazkov je nasledovny: 15 MB jedna fotka max 20 naraz. Su fotky vacsie?
-
Už mi to funguje. Teda skúšal som dať zatiaľ iba jeden obrázok a ide to. Vyskúšam neskôr aj viac obrázkov. Ďakujem. 🙂
-
-
-
Skusili sme, funguje to spravne ako u nas tak aj na Barterko. Netusim v com je problem, skus znova a posli printscreen ako to stale pretrvava posleme nasim technikom.
-
-
-
-
Ahojte, poprosila by som vás vytvoriť súkromnú skupinu – máme s názvom „Cov*realisti“ na Facebooku, kde diskutujeme o všeličom a triezvo – hlavne je to okruh úzkej skupiny známych, ktorí sa chceme v prípade ťažkých časov spájať (friend of a friend). Facebook už nezobrazuje ani členom v súkromnej skupine príspevky navzájom. Je čas odísť a komunikovať iným spôsobom. Pôvodnú skupinu som založila ja a preniesla som aj na telegram a rada by som aj sem. Ďakujem!
-
Ahoj Zuzka, ok pripravime a posleme pozvene pre admina/ organizatora. Zatial pozdravujeme!
-
Skupina je pripravena, staci potvrdit pozvanku a pridelime status admina/ organizatora. Od toho momentu si mozes zmenit popisy, fotky, ako aj pravomoci pre jednotlivych clenov. Ak bude nejaka otazka, pokojne napis. Pozdravujeme 🙂
-
-
Super, budeme sa tesit. Pozvanka odoslana, staci potvrdit a mozeme ist na to 🙂
-
-
-
-
-
Pozdravujem,
mal by som záujem vytvoriť skupinu s názvom “Zakázaná knižnica”, kde by som prezentoval, recenzoval a odporúčal rôzne knihy, ktoré sú k dispozícii v slovenskom, alebo českom jazyku… keďže som riaditeľom knižného vydavateľstva Torden, bude to najmä o knihách, ktoré vydávame my sami, ale aj o tých, ktoré vydali iné vydavateľstvá a u nás sú na e-shope k dispozícii na zakúpenie…
-
Dobrý deň Robert, vďaka za správu – aktuálne upravujeme zopár vecí súvisiacich s portálom. Hneď ako budú uzavreté napíšeme aj info vo vzťahu k vytvoreniu požadovanej skupiny. Ďakujeme za trpezlivosť a pozdravujeme.
-
-
Zdravím, navrhujem vytvoriť skupinu s názvom Linux. Pre všetkých zvedavcov či fanúšikov tohto alternatívneho operačného systému. Tipy, rady, aktuality a vzájomná výpomoc.
-
Čaute, len aby, som nezabudol ( volal som s Jurkom a mám detail ešte 8.7.) prosím zriadiť uzatvorenú skupinu, len na pozvanie, s rôznymi úrovniami pod názvom
,, Referendum”
1. Vedenie petičného výboru Sfunkčnenie referenda ( 30 mien s komplet info …)
2. VÚC (8 krajov)( 8 mien …..)
3. Okres (74)( mien …….)
4. Mesto ( ..) ( príloha)
5. Obec ( ..) ( príloha )
A pod ňou verejne prihlasovanie sa podľa rozdelenie vyššie uvedených kritérií + doplniť meno a priezvisko, email a telefón.
-
Ahojte. Prosím o založení skupiny s názvem ” Seznamka pro Covid neočkované – Zoznamka pre Covid neočkovaných – CZ – SK“
Jejím účelem bude umožnění lidem neočkovaných látkama na kovid aby se mohli seskupovat, seznamovat, zakládat vztahy a zakládat rodiny. Skupina bude československá. U nás v Česku nic takového jako znovuspolu com nemáme, nebo o tom aspoň nevím. Máme seznamku na FCB, ano, ale je podle mě jenom otázka času, kdy skončí stejně jako naše seznamka na Telegramu, který nám seznamku pro neočkované zablokoval před několika dny. Takže hledám pro neočkované nějaký prostor, kde by se mohli nerušeně a dlouhodobě sdružovat a seznamovat.
Představuji si to tak, že skupina bude soukromá / privátna, schválení členové správcem budou na stěnu uvnitř skupiny psát své inzeráty. Odpovídání na inzeráty bude formou soukromé zprávy členem skupiny, kterého daný inzerát osloví a inzerenta už kontaktuje přímo.
Šlo by to?
Děkuji.
M.M.
Log in to reply.