Kontakt a Správy pre Autorov Iniciatívy a Adminov Webu

  • Kontakt a Správy pre Autorov Iniciatívy a Adminov Webu

    Posted by Ladislav Matyinko on 02/06/2022 na 13:14

    Ak máte pre nás správu môžete nám ju poslať nasledovne:

    1. Napíšte ju ako Odpoved/ Reply sem

    2. Napíšte správu na svoj profil a Otagujte nás (zavinac a nase meno – @jurajm @ladislavm)

    Tým pádom dostaneme notifikáciu a odpovieme vám 🙂

    Aby sme zefektívnili komunikáciu s našimi členmi – priame Spojenia/
    Connections s našimi profilmi máme vyhradené pre administrátorov skupín,
    prípadne našich známych.

    Ďakujeme

    Ladislav a Juraj

    Tatiana Lajšová replied pred 1 rok, 6 mesiace 7 Members · 16 Replies
  • 16 Replies
  • Denisa Kokošková

    Člen
    02/06/2022 na 15:07

    Dobrý deň. Ďakujem vám za možnosť pridávania otázok a podnetov. Mám jeden nápad, ktorý sa týka uverejňovania príspevkov (článkov) na danú tému, len si nie som istá, či to bude vhodné do tejto komunity a či by bolo o niečo také záujem. Preto by som sa najskôr potrebovala poradiť s autormi iniciatívy, aby som dostala spätnú väzbu o tom, či by to bolo vhodné alebo nie.

  • Unknown Member

    Člen
    09/06/2022 na 16:03


    @jurajm @ladislavm napadlo ma dnes, ako som videla ceny pohonných hmôt, nemáte v pláne nejaký protest, napr: Deň bez tankovania, alebo také niečo, inak nás tieto umelo vyhnané ceny zožerú. Ďakujem.

    • Ladislav Matyinko

      Organizátor
      09/06/2022 na 16:24

      Vdaka za tip, mame pripravenych viacero krokov a toto moze byt jeden z nich. Teraz najprv HOVORME SPOLU III 🙂 Pozdravujeme!

  • Unknown Member

    Člen
    09/06/2022 na 16:40

    Ďakujem a už sa teším.

  • Tatiana Lajšová

    Člen
    26/07/2022 na 20:00

    @jurajm @ladislavm Dobrý deň, neviem, kde by som sa mohla opýtať tak skúsim tu – vedeli by ste mi poradiť, či existuje iniciatíva rodičov/právnikov, ktorí by chceli postupovať spoločne proti možnému kriminálnemu konaniu Ministerstva školstva v septembri ( prípadne iných mesiacoch) proti našim deťom? Mne už avizovali niektoré učiteľky, že keďže som odmietla prevziať AG testy pre moje deti, že moje deti v septembri nebudú môcť chodiť do školy (žiaci na druhom stupni ZŠ). Odmietam podmieňovať vzdelanie mojich detí akože nepovinným testovaním na covid. Len ako hľadám tak hľadám – zatiaľ som nenašla ani jednu iniciatívu. Moje deti a ja sme samozrejme v neprimeranom strese, či vôbec sa budú môcť vzdelávať alebo či budú zavreté doma. Rada by som sa pridala k ľuďom, ktorým toto nie je ľahostajné lebo iba spolu môžeme niečo dosiahnuť. Ďakujem za každú radu.

    • Ladislav Matyinko

      Organizátor
      26/07/2022 na 21:50

      Dobry den Tatiana @Tana – dakujeme za spravu a vnimame to rovnako ako vy. Nie je dovod podriadovat sa a aj preto musime konat. Uz v momente, ked sa objavila sprava o AG testoch koncom maja, navrhovali sme moznost vzniku skupiny Rodicia, kde by sa mohli pospajat ti, ktori jednoducho s takymto sikanovanim nesuhlasia, chybal vsak jej spravca. Radi preto vytvorime skupinu Rodicia, kde sa mozete stat jej spravcom a urobime vyzvu pre rodicov a zacneme ju budovat. Zaroven ju prepojime so skupinou Ucitelia, aby sa dalo jednotne a zmysluplne postupovat. Ak sa totiz podvolime sikane, skoncime ako v Sanghaji a aj preto to treba odmietnut. Napiste, ci mate zaujem a pripravime vam skupinu. Zatial pekny vecer 🙂

      • Tatiana Lajšová

        Člen
        26/07/2022 na 22:35

        Dobrý deň, veľmi rada sa ujmem adminovania skupiny Rodičia. Verím, že spolu sa dokážeme postaviť vládnej šikane a navzájom (hlavne našim deťom) si pomôcť.

        • Ladislav Matyinko

          Organizátor
          28/07/2022 na 10:24

          Dobry den Tatiana, vcera som bol na cestach – idem pre vas pripravit skupinu, pridame si vas ako priatela a posleme vam pozvanku do skupiny Organizatori/ Administratori, aby ste sa mohli spojit aj s administratormi skupiny Ucitelia. Zatial pozdravujem!

        • Ladislav Matyinko

          Organizátor
          28/07/2022 na 10:38

          Pozdravujem znovu Tatiana – vasa skupina rodicia, je vytvorena, pozvanka do nej pre vas odoslana. Akonahle ju potvrdite, pridelime vam pristup Organizatora/ Administratora. Zaroven sme preposlali pozvanku do skupiny Organizatori/ Administratori, kde sa zdruzuju organizatori vsetkych skupin. Poslali sme vam aj ziadost o Connection/ Spojenie/ Priatelstvo, aby sme boli v spojeni. Organizator/ Administrator je zodpovedni za dianie v skupine ako aj dodrziavanie Pravidiel Komunity – vid: https://www.znovuspolu.com/pravidla-komunity/. Informaciu Ako spravovat skupiny najdete v tychto videach: https://www.znovuspolu.com/infokanal/znovu-spolu/znovu-spolu-ako-spravovat-skupiny-z-mobilu-aj-z-pc-video/. Skupinu ideme odprezentovat aj na nase stare platformy FB a Telegram. Dakujeme za doveru a drzime palce!

          Pravidlá komunity

  • Monika Kašová

    Člen
    23/08/2022 na 15:10

    Pekný deň,

    na základe vášho videa som vyzvala všetkých členov mojich skupín o dodržanie pravidla mien. Nevidím či správu obdržali. Je to nejako zistiteľné či správa bola prevzatá?

    ďakujem

    • Ladislav Matyinko

      Organizátor
      24/08/2022 na 19:58

      Pozdravujem Monika, dakujeme za peknu spravu pre clenov vasich skupin. Super! V momente, ked spravu odoslete, dostanu ju vsetci clenovia, resp. ti vybrani, ktorym bola adresovana. Zaroven ju uvidite medzi svojimi spravami. To, ci si ju niekto precital sice neuvidite, ale akonahle niekto odpovie – opat to uvidite medzi spravami. Urobim vam nazornu ukazku, poslem odpoved na vsetky spravy, ktore ste poslali prostrednictvom skupin, aby ste videli, ako sa zobrazi moja odpoved. Este raz velka vdaka. Pozdravujme 😉👍

  • Alena Tomová

    Člen
    16/09/2022 na 11:50

    @jurajm: Chceme niečo dosiahnuť pokiaľ možno nenásilne. Otázka je, či to bude postačovať, ale treba začať. Učitelia nemajú “gule” na to aby niečo v školách zmenili – aspoň ja mám ten dojem. Preto naše deti v škole nebudú mať možnosť zúčastniť sa slobodnej diskusie – učitelia budú do nich hustiť to, čo je práve v móde, ako staršej generácii servírovali marxizmus-leninizmus. Nečudo, väčšina je týmito školami vychovaná. Česť výnimkám, odvážnym, samostatne mysliacim, charakterným učiteľom. Učitelia sa dali naočkovať, nosili a propagovali nosenie rúšok – zo všetkých slovenských ľudských stád sú snáď najposlušnejšie stádo. Otázka je táto: nie je čas, aby sme my, rodičia, urobili prvý krok? Nielen nabádať učiteľov, aby na hodinách občiankej náuky spomenuli fenomén novodobej cenzúry – a kontrolovať, či sa niečo také udialo. Ak budú učitelia stále lojálni k podľa nás nesprávnym lídrom, čo keby sme zorganizovali “štrajk rodičov” – narážam na bod 8 desatora pre občanov. V dohodnutom období – môže to byť na začiatok len jeden-dva dni – nepošleme deti do školy, aby sme sa zviditeľnili my, ľudia iného než provládneho stáda, a pripomenuli svoje požiadavky na demokratické vzdelávanie detí a základné ľudské práva. Niekto musí byť prvý ako masa. Nemôžeme čakať, že prví začnú študenti. Tí sú väčšinou poznačení práve tým zastaraným a nevyhovujúcim systémom hlásania lojálnych lží na školách. Keď nás nebude zanedbateľný počet, niečo sa pohne. Váhajúci dostanú podnet, že “všetci” nemusia byť naozaj všetci, že je tu nezanedbateľná menšina. Možno sa odvážia aj ďalší – prejaviť svoj opačný názor, zaktivizovať sa na strane svedomia, nie tíško ís s davom tam, kam nás – stádo – ženú.

    • Tatiana Lajšová

      Člen
      16/09/2022 na 21:02

      Ja by som sa pridala už pomaly k akémukoľvek protestu. Problém neposlania detí do školy tkvie v tom, že potom budú mať neospravedlnenú hodinu. Deti, ktoré sú doma často (napr. sú často choré) sa môžu dostať do tak veľkej absencie, že budú musieť opakovať ročník (je to extrémny príklad, ale môže sa stať) plus ako rodič mám záujem, aby moje dieťa chodilo do školy, na ktorú má právo a nie nechodilo. Už len to, že moje deti poslali odmietnutie Ag testov triednym učiteľkám bolo pre ne stresujúce. Ak protest rodičov, tak protest rodičov, nie detí.

Log in to reply.