Život v každej kvapke- ochrana pred negatívnymi vplyvmi seba a iných

  • Život v každej kvapke- ochrana pred negatívnymi vplyvmi seba a iných

    Posted by Monika Kašová on 10/10/2022 na 15:41

    Pridáš sa do diskusie? -https://zoom.us/j/9090634936

    Dnes tím tvorí :

    MUDr. Denisa Borošová – psychiatrička, psychoterapeutka
    a

    RNDr. Monika Kašová (Etikoterapeutkou, psychoterapeutkou, psychosomatičkou, facilitátorkou Bachovej kvetovej terapie, One brain, Aura-soma, Aromaterapie, Artterapie, Psychoterapie snov a aktívnej imaginácie, lektorka a spisovateľka.

    Ak sa neviem spojiť so svojou vlastnou podstatou (esenciou), povieme si o ochrane svojej podstaty (esencie) v akej situácii nám pomôže aký esenciálny olej či iná “barlička” na svetelnú či energetickú ochranu pred akoukoľvek temnou, negatívnou alebo strašnou energiou alebo Bytosťou.

    Ako sa cítiť či byť silní, sústredení a chránení , bez ohľadu na to, akému stupňu ťažkostí alebo výziev môžeme čeliť z rôznych miest či ľudí.

    Nazrieme do podstaty ako pracovať s esenciálnym olejom, či inými barličkami pri emočných problémoch ústiacich od úzkosti ku depresii, či energetickým úbytkom – napr. generačné uzdravenie, vyslané či prijaté zmluvy, sľuby, čestné slová, kliatby, zočí, negatívne priania

    Pozvánka na pravidelný webinár s lektorským tímom ktorý vás pravidelne každý pondelok o 19.00 hod sprevádza poznaním o novinkách či praktických skúsenostiach o esenciálnych olejoch s nemenným linkom na zoom.

    Monika Kašová replied pred 1 rok, 6 mesiace 1 Member · 0 Replies
  • 0 Replies

Ľutujeme, nenašli sa žiadne odpovede.

Log in to reply.