Detská sada a transgeneračné traumy

  • Detská sada a transgeneračné traumy

    Posted by Monika Kašová on 20/04/2024 na 16:01

    Na ceste k svojej podstate sú rôzne výzvy. Svetlá popri našej ceste sú nápomocné pri nájdení detských tráum, ktoré si nesieme v sebe dodnes. Či máme deň, mesiac alebo 99 rokov a a viac.

    Detská sada má vždy dvojicu na ukľudnenie či povzbudenie emócií, mentálu alebo budovanie fyzickej imunity či regeneráciu a hojenie. Siedma zmes – Tamer je zmesou na trávenie na všetkých rovinách- vedieť stráviť myšlienku, jedlo či pocit. Preto patrí táto detská sada medzi majvhodnejšie k nájdeniu blokov z detstva, kde sme sa zakotvili.

    V rôznych situáciách sme rôzne rozdelení. Napríklad ak riešime financie, nazrime na to, koľko je môj emočný, mentálny, esenciálny a energetický vek súvisiaci s touto témou. Môžem mať 66 rokov ale mentálne v danej téme som 12 ročná, lebo učiteľ v škole mi hovoril, že zo mňa nič nebude, lebo neviem vybrané slová. A moje ocenenie skončilo na úrovni 12 rokov, napriek inému fyzickému veku.

    Emočne môžem mať 4, lebo mi mama nekúpila lízatko, lebo na to nemáme.

    Energeticky mám 37 lebo v tomto veku som sa dala najviac ovplyvniť vzťahom…. atď. V každej situácii je táto pätica rôzne. Ak potrebujeme vyriešiť cestu k svojej podstate, je vhodné použiť detskú sadu.

    Využite bonus v Apríli. Ku detskej sade alebo objednávke nad 150 PV dostáveme naviac Wild Orange alebo Lemon https://youtu.be/iB9kScrRfMY 15 ml a Lavender https://youtu.be/6CahjB2JnVY 15ml.

    Nový používateľ alebo člen obnovujúci si registráciu ako bonus a poďakovanie za pozornosť odo mňa je naviac zmes esenciálnych olejov a mentálnych esencií alebo bachových kvetových esencií podľa jednotlivých potrieb (sú vhodné ako podpora príťažlivosti a prostriedok na hľadanie tráum z detstva)- I´m Magnetic/ Som príťažlivá- príťažlivý .

    Monika Kašová replied pred 2 týždne, 2 dní 1 Member · 0 Replies
  • 0 Replies

Ľutujeme, nenašli sa žiadne odpovede.

Log in to reply.