@ladislavm ďakujem za zaujímavé zhrnutie , skúsim to prebehnúť a upozorňujem toto niesu nedostatky toto sú podnety, čiže nieje povinnosť to riešiť
– k tým prekladom , ak to nemáte prekomplikované , a treba len správne popriraďovať texty a odkontrolovať funkčnosť a ak sa tým ešte nik nezabáva možno Vám na to budem stačiť
– k tým aktivitám čo portál umožňuje, sú niekde zhrnuté ? (sú naznačené v „PREČO PREJSŤ NA ZNOVU SPOLU?<strong style=“font-family: inherit; font-size: inherit;“>“)
– k časti a) a b) momentálne nemám nič
– k časti c) páči sa mi časť „dokumenty“ , nevšimol som si ale ani základné pravidlá pomenúvania vkladaných dokumentov a v akej veľkosti, prípadne kvalite sa majú vkladať , trochu som si to pozrel no niektoré veci by asi stačili len linky (na nástenku alebo do diskusie) , aby sa nestalo že bude vložený veľmi veľký súbor viac krát v rôznych skupinách s rôznym názvom keďže sa platia aj prenosy dát
možno by bola zaujímavá „Knižnica“ môžem vysvetliť rozdiel ak treba
– k časti d) všimol som si na konci stránky odkaz na podporu, ale mozno by bolo do časti „Prečo ZNOVU SPOLU“ za návody dať „Podpora“ alebo to nazvite inak a tam to trochu opísať
– zaujímavá by bola možnosť robiť ankety
– ešte by som mal niečo k zoradovaniu skupín (nepodstatné), načo je v prehliadači na PC obsah menu komunity 3x (nepodstatné, keď Vám to funguje ),
Používame cookies. Ak si myslíte, že je to v poriadku, kliknite na "Prijať všetko". Kliknutím na "Nastavenia" si tiež môžete vybrať, aký druh súborov cookie chcete povoliť.
Prečítajte si naše zásady používania súborov cookie
Vezmite prosím na vedomie
Táto akcia tiež odstráni tohto člena z vašich pripojení a odošle hlásenie správcovi lokality.
Počkajte niekoľko minút na dokončenie tohto procesu.