@jurajm@ladislavm Dobrý deň, neviem, kde by som sa mohla opýtať tak skúsim tu – vedeli by ste mi poradiť, či existuje iniciatíva rodičov/právnikov, ktorí by chceli postupovať spoločne proti možnému kriminálnemu konaniu Ministerstva školstva v septembri ( prípadne iných mesiacoch) proti našim deťom? Mne už avizovali niektoré učiteľky, že keďže som odmietla prevziať AG testy pre moje deti, že moje deti v septembri nebudú môcť chodiť do školy (žiaci na druhom stupni ZŠ). Odmietam podmieňovať vzdelanie mojich detí akože nepovinným testovaním na covid. Len ako hľadám tak hľadám – zatiaľ som nenašla ani jednu iniciatívu. Moje deti a ja sme samozrejme v neprimeranom strese, či vôbec sa budú môcť vzdelávať alebo či budú zavreté doma. Rada by som sa pridala k ľuďom, ktorým toto nie je ľahostajné lebo iba spolu môžeme niečo dosiahnuť. Ďakujem za každú radu.
Používame cookies. Ak si myslíte, že je to v poriadku, kliknite na "Prijať všetko". Kliknutím na "Nastavenia" si tiež môžete vybrať, aký druh súborov cookie chcete povoliť.
Prečítajte si naše zásady používania súborov cookie
Vezmite prosím na vedomie
Táto akcia tiež odstráni tohto člena z vašich pripojení a odošle hlásenie správcovi lokality.
Počkajte niekoľko minút na dokončenie tohto procesu.